Algemene voorwaarden

Service omschrijving

Deze website wordt geëxploiteerd door Engelmann & Janssen Hotelexploitaties B.V. (handelsnaam Singel Hotel Amsterdam). Het doel van deze website is om onze gebruikers de mogelijkheid te geven om een impressie van het Singel Hotel Amsterdam te krijgen en om onze hotel accommodatie online te kunnen boeken. Hoewel we ons uiterste best doen om te zorgen dat alle op deze website beschikbare informatie accuraat is, kunnen wij niet garanderen dat alle informatie compleet en foutloos is, noch kunnen wij verantwoordelijk gehouden worden voor ontbrekende of niet gestuurde informatie.

Privacy

Het Singel Hotel Amsterdam gebruikt hoge ethische normen en respecteert uw privacy. Wij zullen uw persoonlijke informatie onder geen enkele omstandigheid aan derde partijen geven. Voor verdere informatie, verwijzen wij u naar ons privacy beleid.

Credit card garantie

Het Singel Hotel Amsterdam heeft credit card details nodig om uw reservering te kunnen garanderen. De credit card die u gebruikt moet van u zelf zijn of moet wettelijk geautoriseerd zijn door de eigenaar. Uw credit card informatie wordt direct naar het Singel Hotel Amsterdam gestuurd. Als u een reservering maakt, sluit u automatisch een overeenkomst af met het Singel Hotel Amsterdam. Wij zullen uw credit card niet belasten, daar u voor uw verblijf kunt betalen tijdens check-in bij het hotel. Dit geldt niet voor een niet restitueerbare reservering. Bij dit type reservering wordt uw credit card direct na het maken van de reservering belast. De in deze website genoemde tarieven zijn altijd per kamer per nacht inclusief ontbijt en B.T.W. en exclusief 7 % plus € 3,00 per persoon per nacht stadsbelasting, tenzij anders vermeld.
U bent ervan verzekerd dat wij onze verantwoordelijkheid t.a.v. uw credit card informatie zeer serieus nemen. Wij gebruiken de industrie standaard "Secure Socket Layer (SSL)" technologie om uw credit card details te coderen. Daardoor kunnen wij garanderen, dat elke gemaakte transactie 100% veilig is en wij zullen i.g.v. misbruik te wijten aan het Singel Hotel Amsterdam de eerste € 50,00 vergoeden. Het credit card bedrijf is verplicht om het resterende deel te betalen.

Annulering

Volgt u s.v.p. de instructies in het menu "Annuleren" van deze website in het geval dat u uw verblijf van een geboekte kamer met een flexibel tplus arief moet annuleren. Als u annuleert binnen het annuleringsbeleid van het hotel, is de annulering kosteloos. Let op: dit annuleringsbeleid geldt niet voor een geboekte kamer met een niet restitueerbaar tarief. Wij raden u aan om het annuleringsbeleid van het hotel zorgvuldig te lezen.
Annuleringsbeleid: annuleren zonder kosten is mogelijk tot 72 uur voor de dag van aankomst. Let u s.v.p. op dat de dag van aankomst start om 0.00 uur locale tijd. In het geval van No Show of late annulering, zal het gehele verblijf belast worden. Het hotel houdt uw kamerreservering vast tot 7:00 uur op de dag na uw geplande aankomst.

Disclaimer

De Singel Hotel Amsterdam website is met de grootst mogelijke zorg gecompileerd. Het Singel Hotel Amsterdam kan informatie over het hotel, zoals prijzen en beschikbaarheid, elk moment veranderen. We kunnen derhalve niet garanderen, dat alle informatie accuraat en foutloos is, noch kunnen wij verantwoor-delijk worden gehouden voor fouten of onnauwkeurigheden in de verstrekte informatie. U dient altijd de verstrekte informatie te controleren, voordat u handelt op basis van de verstrekte informatie.
Tenzij anders vermeld, is het copyright van het materiaal op deze website het copyright van het Singel Hotel Amsterdam. De website is voor uw persoonlijk gebruik en niet voor commercieel gebruik. Het is verboden om tekst, afbeeldingen, software of services van deze website te veranderen, aan te passen, te kopiëren, te versturen, te verkopen of te publiceren.
Engelmann & Janssen Hotelexploitaties B.V. is een in Nederland geregistreerd bedrijf. Nederlands recht is van toepassing op onze diensten.

 

Herzien: 31 december 2019