Welkom in het Singel Hotel Amsterdam

Een charmante parel midden in het hart van Amsterdam. Het Singel Hotel Amsterdam*** is bekend om haar historische charme en biedt dagelijks accommodatie aan zowel toeristen als aan zakelijke reizigers. Onze fantastische locatie, sfeervolle accommodatie en excellente service garanderen garanderen u een van de meest aangename overnachtingen van Amsterdam.

 

 

Onze kamers

Uw comfort is onze zorg!

Geniet van een welverdiende rust na een lange dag sightseeing, musea bezoeken, winkelen en het verkennen van onze prachtige stad. Ervaar slapen in een historisch grachtenpand en word wakker met alle nieuwe energie die je nodig hebt voor nog een dag onder de indruk zijn van Amsterdam.

Boek een kamer

Onze lounge

Onze lounge is de perfecte plek om even uit te rusten op een van onze comfortabele banken of sofa's, maar je kunt ook aan een van onze hoge tafels zitten. Pak een koud drankje of neem een hapje uit onze hotelshop en ontspan na een dag vol overweldigende indrukken. Of neem een gratis koffie of thee die we aanbieden van 10.00 - 24.00 uur.

 

Ontdek meer

Ons Amsterdam

Bezoek de wereldberoemde 17e-eeuwse hoofdstad van Holland. Geniet van de historische gebouwen, mooie musea en gezellige ambiance. Ga voor een rondvaart over de grachten, struin door het Vondelpark of ga shoppen in de binnenstad. Dit alles op loopafstand van het Singel Hotel Amsterdam. Binnenkort ben je het er mee eens: Amsterdam is uniek!

 

MEER INFORMATIE

Boek direct en ontvang voordelen:

  • Laagste tariefgarantie, geen verborgen kosten
  • Ontbijtkorting
  • Gratis welkomstgeschenk

Review

  • "In mei hebben we hier 1 nacht overnacht. Prettig ontvangst bij de receptie. We hadden een fijne kamer met uitzicht op de grachten. Lekker ontbeten ‘s ochtends, via een aankruisformulier ivm Corona. Volgende keer komen we hier zeker terug."

    Denise, 5 mei 2022

Meer reviews