Onze lounge

In onze lounge kunt u tussen 7:00 – 10:30 uur genieten van ons uitgebreide ontbijtbuffet. Na het ontbijt is de lounge de plek waar onze gasten rustig kunnen zitten op onze comfortabele banken en stoelen. Misschien om te relaxen, misschien om email te checken, misschien om met elkaar te praten. Sommige gasten willen wellicht aan onze hoge tafels hun lap top openen om wat werk te doen. Onze lounge past voor iedereen! Wij bieden gratis koffie en thee van 10:00 – 00:00 uur en u kunt in onze shop terecht voor drankjes en snacks. En vergeet u alstublieft ons dagelijks Happy Hour (17:00 – 19:00 uur) niet.

Ons ontbijt

Van 7:00 – 10:30 uur is ons ontbijtbuffet beschikbaar. Wij serveren diverse soorten brood, kaas, worst, jam, honing, muesli, yoghurt, fruitsappen, gekookt ei, roerei met bacon, chocolade broodjes, croissants en natuurlijk heerlijke koffie en thee. Ons ontbijt zal uw noodzakelijke energieniveau herstellen en geeft genoeg kracht om Amsterdam weer een dag te verkennen!                                 

Bekijk onze aanbieding om uw ontbijt met korting vooraf te reserveren.

Bekijk aanbieding

Pak een drankje, eet wat, koop een souvenir…

 

Onze hotel shop is 24/7 open en onze prijzen zijn absoluut concurrerend. Trakteer u zelf op een fles wijn of een koud biertje en relax in onze lounge.

Onze dranken & snacks

Onze hotel shop wordt zeer gewaardeerd door onze gasten. Op elk moment van de dag bieden we een grote verscheidenheid aan alcoholische en niet-alcoholische dranken, eten & snacks, chocolade & drop, chips & pinda's, ijs en nog veel, veel meer. Daarnaast verkopen we ook artikelen zoals toiletartikelen, paraplu's, telefoonaccessoires, koffersloten en meer dingen die je misschien bent vergeten in je haast om naar Amsterdam te komen. Concurrerende prijzen!

Bekijk aanbiedingen

Onze souvenirs

Neem een paar souvenirs mee van uw city trip Amsterdam. Als verrassing voor uw dierbaren of gewoon om de herinneringen aan Amsterdam levend te houden. In onze shop bieden wij een keur aan typisch Amsterdamse souvenirs aan. Windmolens, klompen, van Gogh artikelen, mokken, tulpen, grachtenpandjes en wereldberoemde "Delfts blauw" artikelen. U kunt zelfs een "stroopwafellikeur" kopen. We zijn er vrij zeker van dat onze souvenirs de best geprijsde in de stad zijn!

Bekijk aanbieding

Boek direct en ontvang voordelen:

  • Laagste tariefgarantie, geen verborgen kosten
  • Ontbijtkorting
  • Gratis welkomstgeschenk